Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася робоча нарада з питань внутрішньої та інформаційної політики

Дата: 08.02.2022 16:43
Кількість переглядів: 408

8 лютого під головуванням заступника очільника Краматорської райдержадміністрації Вікторії Набокової, за участі начальника відділу інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю Інни Сорокіної відбулася нарада з питань внутрішньої та інформаційної політики Краматорського району.

У засіданні, яке пройшло у режимі відеоконференції, взяли участь представники громад Краматорського району, що опікуються відповідними питаннями.

Під час наради обговорювалися питання щодо здійснення моніторингу та аналізу суспільно-політичної ситуації в громадах району, надання оперативної інформації відносно суспільно значимих питань та резонансних подій та інформування населення про діючі програми регіонального та державного рівня.

По завершенню засідання Вікторія Вікторівна відповіла на всі питання, яки виникли під час наради, наголосила про важливість своєчасної звітності та подякувала представникам, які опікуються вищезазначеними питаннями за якісну співпрацю з проведення моніторингу та аналітики суспільно-політичного життя у громадах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування