Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Донецька область розширила мережу спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства

Дата: 04.02.2022 14:51
Кількість переглядів: 321

Донецька область розширила мережу спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та / або насильства за ознакою статі, успішно реалізувавши державну субвенцію

У рамках реалізації субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на створення спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі 9 територіальних громад Донецької області отримали субвенцію.

У результаті реалізації субвенції придбано 4 автомобіля для мобільних бригад соціально-психологічної допомоги при притулках для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі у Маріупольській, Мангушській, Бахмутській та Мирноградській територіальних громадах.

Створено та офіційно відкрито 3 спеціалізовані служби первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі у Дружківській, Слов’янській та Званівській територіальних громадах.

Створено притулок для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі в Іллінівській територіальній громаді та денний центр соціально-психологічної допомоги постраждалим особам (з кризовою кімнатою) у Курахівській територіальній громаді.

Цей результат було досягнуто завдяки злагодженій взаємодії Міністерства соціальної політики України, Донецької облдержадміністрації та керівництва і відповідальних працівників територіальних громад, які отримали субвенцію та успішно її використали для створення відповідних служб.

Завдяки цим службам якість та доступність послуг для населення Донецької області зросте, що є важливим чинником запобігання та протидії домашньому насильству. 

Джерело: Міністерство соціальної політики України



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування