Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Триває прийом заявок на здобуття Премії Кабінету Міністрів за особливі досягнення молоді у розбудові України

Дата: 02.02.2022 15:55
Кількість переглядів: 344

Триває прийом заявок на здобуття Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України за 2021 рік.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України  від 21.11.2007 № 1333 щорічно особам віком до 35 років присуджується Премія Кабінету Міністрів України за особливі досягнення у розбудові України. Також при цьому можуть враховуватися досягнення кандидата на присудження Премії за попередні роки. Щороку присуджується до 20 Премій у розмірі 50 тис. гривень кожна.

Для здобуття Премії районні, районні у мм. Києві та Севастополі держадміністрації, органи місцевого самоврядування, громадські об’єднання, які не мають статусу всеукраїнських, відокремлені підрозділи всеукраїнських громадських об’єднань, благодійні організації, місцеві або регіональні засоби масової інформації мають можливість подати до 1 березня 2022 року не більше як на одну особу.

Додаткова інформація щодо організаційного, інформаційного та технічного забезпечення присудження Премії за телефоном: (044) 284-30-26 (відділ регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України).

Нагадаємо, що у 2021 році до Міністерства молоді та спорту України було подано пропозиції щодо 121 кандидата на здобуття Премії, висунених за досягнення 2020 року. Подання надходили з усіх областей України.

Лауреатами Премії стали і представники Донецької області.

Зокрема, Премію за правозахисну та політичну діяльність, боротьбу з корупцією, розвиток місцевого самоврядування та місцевої самоорганізації населення, вирішення питань житлово-комунального господарства отримав Пронкін Сергій Сергійович - голова громадської організації «Нова Дружківка»

Премію за впровадження творчих та новітніх ідей у створенні та веденні бізнесу, створення нових робочих місць, освіту та працевлаштування соціально уразливих категорій населення, у тому числі осіб з особливими потребами, внутрішньо переміщених осіб тощо отримала Радченко Ніна Миколаївна - фізична особа-підприємець.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування