Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Під головуванням Андрія Панкова – голови Краматорської райдержадміністрації відбулась апаратна нарада

Дата: 01.02.2022 11:51
Кількість переглядів: 435

1 лютого під головуванням голови Краматорської райдержадміністрації Андрія Панкова відбулась апаратна нарада із начальниками відділів, управлінь та служби райдержадміністрації.

Нараду проведено за участі заступників голови РДА Сергія Боєвського, Вікторії Набокової, Юрія Люльки та керівника апарату Катерини Кузнецової.

Під час наради начальник відділу по роботі зі зверненнями громадян управління документообігу, контролю, по роботі зі зверненнями громадян та організаційного забезпечення райдержадміністрації Наталія Кретова доповіла інформацію «Про виконання контрольних документів. Про стан розгляду звернень громадян».

По другому питанню заслухали начальника відділу соціально-економічного розвитку району райдержадміністрації Марину Мозольову, яка доповіла «Про стан захворюваності та вакцинації від коронавірусної хвороби COVID–19 мешканців Краматорського району».

Марина Валеріївна звернула увагу на тези виступу міністра охорони здоров’я Віктора Ляшко під час брифінгу, що відбувся 31.01.2022 року, який зауважив, що три тижні триває зростання захворюваності на COVID-19  в Україні. За цей час добова кількість випадків інфікування зросла у 7 разів, госпіталізацій – у 2 рази.

Кількість нових зареєстрованих випадків за минулий тиждень знову майже подвоїлася у порівнянні із позаминулим: 194 тисячі проти 110 тисяч. 

Україна на сьогодні знаходиться на 46 місці серед 54 територій Європейського регіону Всесвітньої організації охорони здоров’я за кількістю випадків на 100 тис. населення за останні 14 днів. 

З огляду на ці дані, міністр ще раз звернувся до українців з проханням захистити своє здоров’я, зробивши щеплення проти коронавірусу. Особливо важливою вакцинація є для представників груп ризику, оскільки вона значно збільшує шанси цих людей запобігти смертельним наслідкам хвороби.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування