Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Міжнародна організація ІМРАСТ Initiatives презентувала напрацювання дослідження динаміки ринку праці в Краматорському районі

Дата: 28.01.2022 16:20
Кількість переглядів: 427

Влітку 2021 року організації АСТЕD та ІМРАСТ спільними зусиллями здійснили збір первинних даних методом випадкової вибірки серед домогосподарств, шукачів роботи, підприємств, державних служб зайнятості та суб'єктів ринку праці в п'яти районах Донецької та Луганської областей, у тому числі в Краматорському районі.

Дослідження відбулось в 9 громадах Краматорського району, а саме в містах Краматорськ та Костянтинівка, а також на території населених пунктів, що увійшли до Андріївської, Краматорської, Слов'янської, Миколаївської, Дружківської, Костянтинівської та Іллінівської громади.

Отримані дані були проаналізовані фахівцями ІМРАСТ у рамках дослідження «Оцінка економічної активності». Метою дослідження була оцінка вразливості різних демографічних груп у питаннях працевлаштування та спроможність. постачальників послуг з працевлаштування і роботодавців уникати дискримінації за ознакою віку та статі при влаштуванні на роботу.

Участь в онлайн презентації взяли начальник відділу соціально-економічного розвитку району Марина Мазольова та головний спеціаліст відділу Ольга Хорунжа. 

В межах заходу фахівці ІМРАСТ презентували аналіз даних та актуальну, повну достовірну інформаційну базу динаміки ринку праці в Краматорському районі, зосередивши увагу на трьох демографічних групах, які можуть зазнавати труднощів на ринку праці, а саме: жінки, молодь та люди передпенсійного віку.

Відповідний аналіз стане базою для подальшого планування заходів соціально-економічного розвитку району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування