Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулась онлайн нарада з питань цивільного захисту Донецької області

Дата: 28.01.2022 15:50
Кількість переглядів: 540

28 січня Перший заступник голови Краматорської райдержадміністрації Сергій Боєвський взяв участь в  нараді щодо підбиття підсумків роботи у сфері цивільного захисту Донецької області у 2021 році та визначення основних завдань у зазначеній сфері на 2022 рік.

Засідання, яке пройшло у режимі відеоконференції відбулось під головуванням заступника голови облдержадміністрації Вадима Філашкіна.

На обговорення були винесені наступні питання:

  • заходи з удосконалення, підготовки та визначення стану готовності до виконання завдань за призначенням органів управління, сил та засобів територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Донецької області. Визначення основних завдань у сфері цивільного захисту на 2022 рік.
  • заходи з контролю за додержанням та виконанням вимог законодавства з питань техногенної та пожежної безпеки, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру.
  • заходи з підготовки керівного складу і фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів цивільного захисту, та населення до дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Враховуючи актуальність цієї теми, виклики сьогодення розв’язання цих питань є дуже важливим.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування