Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підрозділ ГУ ДСНС району отримав нове спорядження та спецтехніку

Дата: 27.01.2022 15:42
Кількість переглядів: 400

Церемонія передачі основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, спорядження та обладнання  низці підпорядкованих підрозділів Головного управління ДСНС України у Донецькій області відбулась у Краматорську сьогодні,  27 січня.  

У заході взяли участь голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко та керівництво Головного управління ДСНС України у Донецькій області.

Нову техніку, спорядження та обладнання  передано керівництву підпорядкованих підрозділів Головного управління ДСНС України у Донецькій області в м. Краматорськ, м. Маріуполь, м. Волноваха, м. Бахмут, м. Покровськ, м. Торецьк, м. Селидове та смт Нікольське.

 

Підрозділи ДСНС в Олександрівці, Торецьку, Українську та Нікольському одержали по сучасній пожежній автоцистерні на загальну суму майже 30 млн гривень.  

«Сьогодні ми робимо ще один крок до покращення безпеки громад. Завдяки реалізації заходів Програми економічного і соціального розвитку Донецької області на 2021 рік рятувальники отримали пожежні рукави та комплекти сучасного спеціального захисного одягу і спорядження на суму 13 млн грн. Також я радий вручити ключі від чотирьох пожежних автомобілів, які нестимуть чергування у Торецьку, Українську, Нікольському та Олександрівці. Вірю, що надане спорядження та спецтехніка зможуть посилити безпеку та зберегти життя мешканців Донеччини», - наголосив Павло Кириленко. 

Також він подякував міжнародним партнерам за допомогу і підтримку Донеччини у непростий для нас час. Завдяки співробітництву з міжнародними організаціями Головне управління ДСНС України у Донецькій області отримало новітні зразки техніки, а саме: від Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ)» отримано три спеціальні транспортні засоби на загальну суму 36 млн 66 тис. грн, від Програми Розвитку ООН (ПРООН) - в рамках реалізації проєкту «Підтримка ЄС для сходу України — відновлення, зміцнення миру та урядування» отримано два транспортні засоби на загальну суму 1 млн 270 тис. грн. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування