Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Права осіб з інвалідністю на безкоштовне забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації через сервіс «Електронний кабінет особи з інвалідністю»

Дата: 25.01.2022 13:38
Кількість переглядів: 447

Особа з інвалідністю відтепер може не виходячи з дому подати документи необхідні для взяття на облік та забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації через електронний кабінет в централізованому банку даних з проблем інвалідності.

Сервіс «Електронний кабінет особи з інвалідністю» забезпечує:

Для осіб, що вже зареєстровані в централізованому банку даних з проблем інвалідності – можливість подачі заяв про потребу в забезпеченні технічними та іншими засобами реабілітації та пакету документів шляхом заповнення стандартизованих форм, підкріплення сканованих копій документів та підписання заяв кваліфікованим електронним підписом.

Для осіб, інформація про яких відсутня в централізованому банку даних з проблем інвалідності – можливість подачі заявки на первинну реєстрацію із заповненням стандартної форми реєстрації, прикріплення сканованих копій необхідних документів та підписання документів кваліфікованим електронним підписом.

Можливість простої та зручної комунікації, а саме, надсилання особам з інвалідністю в електронний кабінет повідомлень про результат розгляду заяви та пакету документів, інформаційних повідомлень.

Доступ до електронного кабінету можливий за посиланням  https://ek-cbi.msp.gov.ua/, або на офіційному вебсайті Мінсоцполітики шляхом переходу за посиланням «Електронний кабінет особи з інвалідністю» у розділі «Е-Сервіси».

Ознайомитись з інструкцією користувача електронного кабінету та навчальним відео можливо за посиланням https://www.msp.gov.ua/news/20999.html.

З інформаційними матеріалами та порядком дій щодо забезпечення осіб з інвалідністю технічними та іншими засобами реабілітації можна також ознайомитися на офіційному вебсайті Мінсоцполітики у розділі «Інвалідність», підрозділі «Забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації».

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування