Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбувся робочий візит до ЦНАПу міста Дружківки

Дата: 21.01.2022 13:41
Кількість переглядів: 371

21 січня заступник голови Краматорської райдержадміністрації Вікторія Набокова, начальник відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг Вікторія Моднікова та головний спеціаліст відділу Всеволод Єлетенко відвідали ЦНАП міста Дружківки.

Заступник начальника відділу надання адміністративних послуг виконкому Дружківської міськради Ольга Болгова провела екскурсію та експрес-знайомство з організацією роботи центру, розповіла про основоположні засади його діяльності, поінформувала про послуги, що надаються, відповіла на запитання. Зазначено, що у ЦНАП якісне обслуговування населення забезпечують 18 працівників, на сьогодні громадяни та суб’єкти господарювання мають можливість отримати 216 адміністративних послуг.

Зокрема, тут можна оформити реєстрацію місця проживання, паспортні документи, отримати комплексну послугу е-малятко, послуги з проведення реєстрації транспорту та видачі посвідчень водія тощо.

У 2021 році спеціалістами ЦНАП надано 14318 послуг. Центр постійно удосконалює свою роботу, розширює спектр послуг, забезпечує комфортне перебування відвідувачів. У ЦНАП Дружківки запроваджено власний вебсайт, який містить корисну інформацію та відповідає усім сучасним вимогам і потребам громадян.

ЦНАП активно співпрацює з партнерами з USAID, що робить діяльність центру ще більш ефективною.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування