Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дитячий будинок сімейного типу у Черкаській ТГ

Дата: 12.01.2022 09:18
Кількість переглядів: 208

Чужих дітей не буває. За таким відомим принципом живе та діє сім’я Кривогорніциних з села Олександрівка Черкаської ТГ. На базі родини з 2015 року функціонує дитячий будинок сімейного типу, в якому виховується двоє рідних дітей та шестеро прийомних віком від 4 до 13 років. Серед прийомних дітей Олени та Олександра – троє сиріт та є діти, позбавлені батьківського піклування.

Такий батьківський подвиг і допоміг сім’ї Кривогорніциних здійснити створення будинку сімейного типу. У ньому створені всі умови не просто для повноцінного розвитку дітей, а й душевного, домашнього тепла.

Дитячий будинок сімейного типу – це окрема сім’я, що створюється за бажанням подружжя, для забезпечення сімейним вихованням та спільного проживання не менш як п’яти дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.

Треба сказати, що двох останніх дітей мама - вихователька Олена та тато - вихователь Олександр взяли наприкінці 2021 року. А це означає, що зараз вони проходять дуже складний, насичений та дуже важливий етап адаптації. Віримо, що все в них вийде, та бажаємо великій дружній родині Кривогорніциних терпіння, порозуміння та удачі. Нехай таких будинків у новому році з'явиться більше! Нехай діти будуть задоволені та щасливі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування