Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оперативна нарада щодо покращення протипожежного стану в закладах охорони здоров’я

Дата: 30.12.2021 21:13
Кількість переглядів: 365

З метою запобігання виникнення пожеж, покращення протипожежного стану в закладах охорони здоров’я та з приводу надзвичайної ситуації у Івано-Франківській області, 29 грудня Донецькою обласною державною адміністрацією було проведено нараду у формі відеоконференції.

На нараді були присутні перший заступник голови Краматорської райдержадміністрації Сергій Боєвський, начальник Краматорського районного управління Головного управління Микола Коломієць, а також помічник начальника чергової зміни В’ячеслав Гребеньков. Під час заходу обговорювались питання щодо покращення протипожежних заходів в закладах охорони здоров’я у зв’язку з тим, що 28 грудня в палаті реанімаційного відділення Косівської Центральної районної лікарні на першому поверсі чотирьохповерхової будівлі стався вибух балона з киснем, внаслідок чого загинули та постраждали люди.

Разом з тим  перший заступник голови Краматорської райдержадміністрації Сергій Боєвський мав нагоду оглянути пожежні автомобілі, які знаходяться на озброєнні у рятувальників міста Краматорська.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування