Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулась спільна нарада керівництва Краматорської райдержадміністрації та очільників громад району

Дата: 29.12.2021 14:46
Кількість переглядів: 589

Сьогодні відбулась завершальна в цьому році спільна нарада керівництва Краматорської райдержадміністрації та очільників громад району.

2021 рік був насичений на події, серед них - створення Краматорської районної державної адміністрації та об'єднання 12-ти громад в нову адміністративну одиницю - Краматорський район. Саме Краматорський район є найпотужнішим районом Донецької області в галузі промисловості, інноваційних технологій, має високий потенціал у сільському господарстві, розвинену транспортну інфраструктуру, неповторну та різноманітну природу. Все це закладає міцну основу для розвитку економічного, культурного, туристичного та будь-якого іншого напрямку на території району, створення комфортних та привабливих умов для життя населення.

Голова райдержадміністрації Андрій Панков, його заступники Сергій Боєвський, Вікторія Набокова, Юрій Люлька та керівник апарату Катерина Кузнецова привітали присутніх з прийдешніми святами, висловили вдячність за плідну та конструктивну роботу та побажали всім громадам подальшого розвитку та плідної роботи задля розвитку громад та району в цілому.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування