Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Затверджено "Положення про зміст, опис та порядок використання символіки Краматорського району Донецької області"

Дата: 22.12.2021 11:37
Кількість переглядів: 474

Депутати Краматорської районної ради затвердили "Положення про зміст, опис та порядок використання символіки Краматорського району Донецької області".

Наступний крок - підготовка необхідних документів та звернення до геральдичної колегії щодо внесення офіційних символів Краматорського району Донецької області   (Герба  та  Прапора) до геральдико - вексилологічного реєстру офіційних символів і відмітних знаків органів місцевого самоврядування та виконавчої влади Донецької області та одержання свідоцтва про їх реєстрацію.

Нагадуємо, що попередньо було проведено конкурс з розробки офіційної символіки Краматорського району. Члени комісії підтримали результати громадського обговорення та прийняли рішення на затвердження сесією Краматорської районної ради проєкти ескізів Герба та Прапора Краматорського району автора Падалки Катерини Анатоліївни, смт Черкаське, яка набрала 84 голоси (80%).

З текстом Положення можна ознайомитись за посиланням http://kramatorska.rayrada.org.ua/proyekty-rishen-11-43-44-28-04-2021/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування