Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Врядування в умовах конфліктного та постконфліктного врегулювання»

Дата: 16.12.2021 21:52
Кількість переглядів: 355

Голова Краматорської  райдержадміністрації Андрій Панков та перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Боєвський взяли участь у презентації програми підготовки кадрів для відновлення органів влади на звільнених територіях. 

Спеціальну професійну (сертифікатну) програму підвищення кваліфікації «Врядування в умовах конфліктного та постконфліктного врегулювання» було презентовано у Краматорську сьогодні, 16 грудня.

Навчатися за програмою зможуть державні службовці категорії «Б», «В», посадові особи місцевого самоврядування, зокрема працівники військово-цивільних адміністрацій, особи, які претендують на зарахування до кадрового резерву для роботи в органах влади після відновлення їх функціонування на деокупованих територіях Донецької та Луганської областей.

Загальна тривалість програми складатиме 6 місяців. Проведення аудиторних та дистанційних занять - два дні на тиждень.

Нагадаємо, у листопаді було підписано 
Меморандум про співпрацю Фонду Ганнса Зайделя та Міністерства реінтеграції тимчасово окупованих територій України з метою налагодження діалогу та посилення спроможності кадрів в умовах конфліктного і постконфліктного врядування.

В рамках проєкту Києво-Могилянською школою врядування ім. Андрія Мелешевича Національного університету «Києво-Могилянська академія» буде розроблено і апробовано програму підвищення кваліфікації "Врядування в умовах конфліктного та постконфліктного врегулювання" для державних службовців військово-цивільних адміністрацій Донецької та Луганської областей.

Надалі проєкт сприятиме підготовці кадрів для відновлення органів влади на звільнених від окупації територіях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування