Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбувся ознайомчий візит керівництва районних державних адміністрацій та районних рад Донеччини

Дата: 16.12.2021 19:43
Кількість переглядів: 388

Сьогодні, 16 грудня, на території Краматорського району відбувся ознайомчий візит керівництва районних  державних адміністрацій та районних рад Донеччини. 

Першою громадою, яку відвідали керівники та їх заступники Краматорського, Маріупольського, Бахмутського, Волноваського та Покровського районів, стала Андріївська територіальна громада. 

Делегації розпочали ранок у Свято-Сергіївському жіночому Монастирі, де ознайомились з історією та життям релігійної спільноти, а згодом відвідали місцевий будинок культури. 

Візит продовжився  автобусною прогулянкою головними вулицями міста Краматорськ - адміністративного центру області та району. Наступною локацією стало найбільше в Європі підприємство індивідуального важкого машинобудування - Новокраматорський машинобудівний завод.  В ході екскурсії були оглянуті різноманітні цехи та обладнання заводу, а також учасники екскурсії дізнались про унікальні складові машинобудівного процесу. 

Далі делегації відвідали Слов’янську територіальну громаду, урочистості відбулись на території арт-простіру «Монополія Крона». З вітальним словом до присутніх звернулись: голова Краматорської райдержадміністрації Андрій Панков та його заступник Вікторія Набокова, голова Краматорської районної ради Сергій Моховик та очільник Слов’янської міської ВЦА Вадим Лях. Розпочався захід з презентації промо відео про Краматорський район, який згодом буде оприлюднено на офіційних інформаційних каналах райдержадміністрації. 

В ході заходу молодіжний лідер та голова ГО «Перспектива Донеччини» Артур Семак, начальник відділу інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю Інна Сорокіна та головний спеціаліст відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг Всеволод Єлетенко  презентували  напрацювання Краматорського району в сфері молодіжної політики. Також під час урочистостей відбулась творча пауза «Миколай іде, подарунки несе», яку організували артисти Слов’янської школи мистецтв, а також для керівників районів Донеччини відбулась презентація АРТ виставки портретів видатних діячів та жителів Слов’янська «Слов’янці в українському вбранні», яку провела начальник відділу культури Слов’янської міської ВЦА Марина Олійник.

Ознайомчий візит продовжився участю очільників районів та їх заступників у презентації проєкту Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, що відбулась у залі засідань облдержадміністрації та вечірньою прогулянкою Святогірською громадою на території Свято-Успенської Святогірської лаври. Також гості району відвідали дерев’яний скіт лаври. 

Традиція подібних заходів була започаткована після затвердження оновленого адміністративного устрою. Цього року Краматорський район завершив серію ознайомчих зустрічей, проте, за одностайним рішенням очільників району, традицію буде продовжено наступного року.   

Краматорська райдержадміністрація висловлює вдячність всім, хто долучився до організації та проведення  ознайомчої зустрічі. А також висловлює вдячність делегаціям районів Донецької області за участь у заході.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування