Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У медзакладах Донеччини на штучній вентиляції легень перебувають 56 хворих на COVID-19

Дата: 14.12.2021 16:30
Кількість переглядів: 299

П’ятдесят шість хворих на COVID-19 перебувають на штучній вентиляції легень в медичних закладах Донецької області. Про це заступник начальника управління – начальник відділу стратегічного розвитку охорони здоров’я та забезпечення лікарськими засобами управління організації та розвитку медичної допомоги населенню департаменту охорони здоров’я ОДА Олександр Педенко повідомив під час брифінгу з питань запобігання розповсюдженню коронавірусу на території Донецької області.

«На сьогодні в стаціонарах 34 закладів охорони здоров’я Донеччини знаходяться 1283 пацієнтів, з яких 146 - з підозрою на COVID-19 та 1137 – з підтвердженим діагнозом. Більшість з пацієнтів (1067 осіб) потребують кисневої підтримки, 56 людей знаходяться на апаратах штучної вентиляції легень», - зазначив Олександр Педенко.

Від важкого перебігу хвороби, госпіталізації чи смерті від COVID-19 убезпечує вакцинація. На Донеччині щеплять такими препаратами: Coronavac/Sinovac-Biotech; Comirnaty/Pfizer-BioNTech; Moderna; AstraZeneca.

Нагадаємо, понад 6,5 тис. осіб було щеплено проти COVID-19 у Донецькій області за минулу добу.  Усього з початку кампанії з вакцинації в області проведено 1 074 953 щеплень. Отримали першу дозу 586 053 людини, завершили вакцинацію (отримали дві дози) – 488 900.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування