Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Краматорську вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 14.12.2021 13:25
Кількість переглядів: 370

У Краматорську, з нагоди відзначення Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС,  біля пам’ятного знаку на їх честь, відбувся урочистий захід-мітинг, участь у якому взяли ліквідатори аварії на ЧАЕС, заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін, голова Краматорської райдержадміністрації Андрій Панков, міський голова Олександр Гончаренко, військові та мешканці громади.

"Висловлюю щиру подяку за Ваш неоціненний подвиг, героїзм і мужність. Ви відважно кинулися до боротьби, аби усунути наслідки аварії, не чекаючи ні нагород, ні відзнак, почасти навіть не усвідомлюючи усієї небезпеки, на яку наражалися" - зазначив Андрій Панков під час свого виступу. 

В ході урочистостей учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС нагороджено срібними значками «Герб Донецької області»,  а членів ГО «Краматорський союз ветеранів та інвалідів  «Пам’ять Чорнобиля» – грамотами за мужність і героїзм, багаторічну працю в питаннях соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Пам’ятаємо!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування