Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Перший заступник голови РДА Сергій Боєвський взяв участь у обласній нараді з питань оборони

Дата: 13.12.2021 19:10
Кількість переглядів: 395

Нарада з питань забезпечення на території Донецької області виконання законодавчих актів з питань оборони, організації і виконання завдань територіальної оборони, відповідно до вимог Закону України «Про оборону України», відбулась під головуванням заступника голови Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна у Краматорську сьогодні, 13 грудня.

Участь у нараді взяли перший заступник голови Краматорської райдержадміністрації Сергій Боєвський, представники структурних підрозділів ОДА, районних державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, військово-цивільних адміністрацій та військових частин територіальної оборони.

Вадим Філашкін зазначив, що питання налагодження взаємодії між цивільною та військовою складовою територіальної оборони області залишається актуальним через значну військову загрозу з боку Російської Федерації. Він наголосив, що органи місцевого самоврядування мають посилити роботу зі зміцнення обороноздатності країни.

Під час наради було розглянуто низку важливих організаційних питань. За її результатами керівники райдержадміністрацій та військово-цивільних адміністрацій отримали відповідні доручення. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування