Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулась робоча поїздка до ЦНАПу Лиманської громади

Дата: 13.12.2021 15:46
Кількість переглядів: 491

13 грудня начальник відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг Вікторія Моднікова та головний спеціаліст відділу Всеволод Єлетенко відвідали ЦНАП міста Лиман, де ознайомились з організацією роботи установи.

Начальник ЦНАП Марина Ройко розповіла про основоположні засади його діяльності, поінформувала про послуги, що надаються, юридичні аспекти. Зазначено, що у ЦНАП міста Лиману створені всі умови для якісного обслуговування населення. Всього у центрі працює 9 осіб. Наразі громадяни і суб’єкти господарювання мають можливість отримати понад 230 адміністративних послуг. За 9 місяців поточного року фахівцями ЦНАП надано 13132 послуги.

Зокрема, тут можна оформити реєстрацію місця проживання, паспортні документи, отримати комплексну послугу е-малятко, послуги з проведення реєстрації транспорту та видачі посвідчень водія, з надання витягу із Державного земельного кадастру тощо. Центр постійно удосконалює свою роботу, розширює спектр послуг, забезпечує комфортне перебування відвідувачів.

Для оптимізації роботи у центрі запроваджена система електронної взаємодії державних електронних інформаційних ресурсів «Трембіта».

ЦНАП активно співпрацює з партнерами з USAID, ПРООН ті інш., що робить діяльність центру ще більш ефективною.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування