Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Прикордонники регіону відзначили другу річницю створення оперативно-військового управління

Дата: 11.12.2021 15:38
Кількість переглядів: 245

Урочистості з нагоди створення оперативно-військового управління Державної прикордоної служби відбулись у Краматорську сьогодні, 11 грудня.

Зі святом прикордонників привітали начальник Східного регіонального управління ДПСУ, бригадний генерал Валерій Вавринюк, заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін, представники командування операції Об’єднаних сил, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Боєвський, представники взаємодіючих правоохоронних органів та органів місцевої влади.

 

Нагадаємо, 1 грудня 2019 року в рамках оптимізації організаційно-штатної структури наказом Адміністрації Держприкордонслужби України з метою посилення системи управління угрупованням відомства в складі Об’єднаних сил в Краматорську сформовано оперативно-військове управління, як окремий структурний підрозділ Східного регіонального управління.

Наразі у безпосередньому керівництві оперативно-військового управління перебувають органи охорони кордону, що виконують завдання по стримуванню та відсічі російської збройної агресії в межах Донецької та Луганської областей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування