Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Краматорської райдержадміністрації Андрій Панков привітав військовослужбовців з 30-ю річницею Збройних сил України

Дата: 06.12.2021 12:28
Кількість переглядів: 259

Сьогодні, 6 грудня, відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня Збройних Сил. У заходах взяли участь заступник директора департаменту з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи облдержадміністрації Олексій Добарін, голова Краматорської районної державної адміністрації  Андрій Панков та його перший заступник Сергій Боєвський, начальник територіального центру комплектування та соціальної підтримки Краматорського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Володимир Притков, керівник соціального центру Благодійного фонду «Карітас» Катерина Овчаренко, голова Донецької обласної організації ветеранів повітряно-десантних військ «Союз десантників Донецької області» Сергій Власенко.

«Шановні військовослужбовці, працівники Збройних Сил України! Дорогі ветерани! Вітаю вас із професійним святом  - Днем Збройних Сил України. На українських військових покладена священна місія - боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Збройні сили України пройшли нелегкий шлях становлення та розбудови, постійно вдосконалюючи свою професійну майстерність та бойовий вишкіл, надійно захищаючи суверенітет, територіальну цілісність і національні інтереси нашої держави. Вірю, що українські військовослужбовці й надалі будуть виступати надійним гарантом суверенітету та цілісності нашої держави» -  зазначив Андрій Панков у вітальному слові.

За сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди  30-ї річниці Збройних Сил України» очільник району Андрій Панков вручив військовослужбовцям грамоти та подяки Краматорської районної державної адміністрації.

Також під час урочистостей  ювілейною медаллю «30 років Збройним силам України» нагороджено голову Краматорської райдержадміністрації Андрія Панкова.   

Урочистості продовжились святковою музичною програмою гурту «Білі куполи».

Краматорська райдержадміністрація висловлює подяку за сприяння у проведенні заходу голові Союзу десантників Донецької області Сергію Власенко і голові Благодійного фонду «Карітас» отцю Василю. 

Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців, патріотів, які вже котрий рік в умовах війни демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та неабияке бажання перемогти ворога. І цим виправдовують довіру громадян до своїх захисників. 

У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю. Вічна їм слава!

Дякуємо матерям, які виховали синів, котрі сміло вдягнули військову форму, обрали професію захисника, а в умовах війни на передовій боронять нашу Землю!

Міцного здоров’я вам, добра в родинах, незламного бойового духу та Божого захисту! Повертайтеся додому щасливими та неушкодженими.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування