Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Онлайн нарада зі структурними підрозділами з питань соціального захисту населення виконавчих органів територіальних громад

Дата: 03.12.2021 11:52
Кількість переглядів: 183

З початку 2021 року в країні змінено підходи щодо реалізації мешканцями територіальних громад права на соціальних захист.
Виконавчі органи територіальних громад беруть безпосередню участь в реалізації державної політики щодо соціального захисту населення в тому числі прийому документів від громадян через фронт – офіс. 
З метою забезпечення ефективної взаємодії, оперативного реагування на проблемні питання, що можуть виникнути в процесі діяльності, спеціалістами управління соціального захисту Краматорської райдержадміністрації проведено онлайн нараду із структурним підрозділам з питань соціального захисту населення виконавчих органів Андріївської, Черкаської, Миколаївської, Святогірської, Олександрівської, Новодонецької, Іллінівської територіальних громад.
Для впровадження у життя всіх норм чинного законодавства щодо вирішення нагальних соціальних потреб громадян району на нараді розглянуті питання щодо організації прийому документів та формування електронних справ для призначення житлових субсидій та державних допомог.


#краматорськ_рда #краматорськ_інфо



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування