Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Перший заступник голови Краматорської райдержадміністрації Сергій Боєвський взяв участь у Міжрегіональному екологічному форумі «Поводження з відходами. Виклики та рішення»

Дата: 02.12.2021 16:49
Кількість переглядів: 205

Другий день у місті Краматорськ продовжує свою роботу Міжрегіональний екологічний форум «Поводження з відходами. Виклики та рішення» в якому взяв участь перший заступник голови Краматорської райдержадміністрації Сергій Боєвський.

У той час як деякі європейські країни планують відмовитися від захоронення відходів, більшість українських населених пунктів продовжують інтенсивно використовувати існуючі звалища і не змінювати унітарну систему збирання побутових відходів в один контейнер.

Національна стратегія управління відходами в Україні до 2030 року, схвалена Кабінетом Міністрів України у 2017 році: передбачає розробку Регіонального плану управління відходами, виконання якого контролюється зокрема і за показником «Охоплення населення послугами із роздільного збирання побутовими відходами».

Метою форму є розгляд кращих практик у сфері поводження з відходами у громадах Донецької та Луганської областей, сприяння реалізації екологічних та енергоефективних рішень на місцевому рівні, сприяння налагодження діалогу та співпраці органів державної влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, а також підвищення рівня обізнаності представників громад та органів місцевої влади.

#краматорська_рда #краматорськ_інфо



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування