Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Міжрегіональний екологічний форум “Поводження з відходами. Виклики та рішення»

Дата: 01.12.2021 13:45
Кількість переглядів: 223

Голова Краматорської райдержадміністрації Андрій Панков та його перший заступник Сергій Боєвський взяли участь  у Міжрегіональному екологічному форумі “Поводження з відходами. Виклики та рішення», який розпочав свою роботу в місті Краматорськ.

Основною темою обговорення є комплексне використання ресурсів, сортування, утилізація та переробка сміття.

Світовий досвід показує, що зупинити забруднення довкілля можна, в тому числі, за рахунок роздільного збору та подальшої переробки побутових відходів. Органи місцевого самоврядування за підтримки держави та приватних інвесторів повинні створити ефективну систему сбору розділених побутових відходів і подальшої переробки вторинної сировини.

У Донецькій області комплексна робота в цьому напрямку ведеться вже майже двадцять років  і нинішній стан поводження з відходами не порівняти з тим, що був на початку століття. Але ця робота потребує спільних зусиль. Тож цей Форум – гарна нагода для всіх зацікавлених сторін розробити спільне бачення подальших дій.

За підсумками Форуму планується розробити спільну стратегію дій усіх рівней влади та інститутів громадянського суспільства.

# краматорськ_рда #краматорськ_інфо



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування