Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Краматорському районі відбулись урочисті заходи до Дня Гідності та Свободи

Дата: 22.11.2021 09:27
Кількість переглядів: 178

У меморіальних заходах взяли участь голова облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко, заступник Командувача ОС генерал-майор Едуард Москальов, керівництво силових структур Донецької області, голова Краматорської райдержадміністрації Андрій Панков, керівники органів місцевого самоврядування, військовослужбовці, які беруть участь в операції Об’єднаних сил, громадськість.

Урочисті заходи почались з покладання квітів до пам’ятних знаків військовослужбовцям, які загинули під час проведення антитерористичної операції.

Також меморіальний захід із вшанування пам’яті загиблих за незалежність та свободу України відбувся у Слов’янську, біля будівлі Слов’янського РВ 2 управління ГУ СБУ в Донецькій області та Луганських областях. Шану віддали Героям України: депутату Горлівської міської ради, лідеру горлівського проукраїнського руху Володимиру Рибаку, закатованому бойовиками у Слов’янську у 2014 році, Юрію Дяковському та Юрію Поправку – учасникам Революції Гідності, які також були вбиті російськими окупантами.

Також учасники заходів взяли участь у урочистому заході до Дня Гідності та Свободи «Вільні творити майбутнє!» у Краматорському комунальному закладі «Мистецька школа №1 Краматорської міської ради», під час якого відбулося нагородження учасників революції Гідності та показ присвяченої Олексі Тихому вистави «Незгідний та нескорений» комунального закладу «Донецький академічний обласний драматичний театр м. Маріуполь».

#краматорськ_інфо #краматорськ_рда



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування