Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Велике будівництво

Дата: 12.11.2021 13:38
Кількість переглядів: 201

Як повідомляє сайт Донецької облдержадміністрації, у рамках президентської програми «Велике будівництво» на Донеччині цього року вже завершено роботи на 12 об’єктах з 38, визначених на 2021 рік. Передбачається, що до кінця року роботи будуть завершено ще на 14 об’єктах, решта об’єктів – перехідні на наступний рік.

Так, у жовтні було відкрито рух по мосту через річку Казенний Торець у Слов’янську, який відремонтовано саме за програмою «Велике будівництво».

«Ми завершили взяті на себе обіцянки щодо ремонту доріг до опорних шкіл. Цей процес у нас тривав майже два роки: у 2020 ми відремонтували поточним середнім ремонтом п’ять таких ділянок загальною довжиною 26,2 км, у 2021 році – понад 21 кілометр трьох ділянок. Таким чином ми привели у нормальний стан понад 47 кілометрів під’їзних доріг до опорних шкіл», - зазначив голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко, під час пресконференції яка відбулась на початку листопаду.

Наразі в рамках президентської програми «Велике будівництво» у Краматорську роботи тривають на двох великих об’єктах. Очікується, що роботи в будівлі Центру надання адміністративних послуг у Краматорську будуть завершені до кінця 2021 року. Будівництво ж комплексу обласної багатопрофільної лікарні у Краматорську тільки розпочато, але роботи просуваються значними темпами та згідно з графіком.

Так по буронабивній технології вже забито 2250 паль, на об’єкті одночасно працює дев'ять підрядних організацій, 150 будівельників та 30 одиниць спеціальної техніки. На реалізацію проєкту до кінця року виділено 350 млн грн. У майбутньому у цьому медичному закладі усі види медичної допомоги зможуть отримувати не тільки жителі Донеччини, але й жителі деяких районів Луганської та Харківської областей.

Як повідомляв у 2020 році сайт Краматорської міської ради, приміщення, в якому зараз знаходиться краматорський ЦНАП, має площу до 150 кв. м та десять співробітників – це занадто мало для Краматорська.

Нова чотириповерхова будівля майбутнього Краматорського ЦНАПу виконана у стилі «прозорого офісу». Площа приміщень кожного поверху – 800 м кв., а загальна площа всієї будівлі – 3200 м кв.. До нової будівлі ЦНАПу прокладено нову під’їзну дорогу, обладнано паркову для автомобілів. Втричі більша кількість співробітників, просторі та зручні приміщення нового ЦНАПу дозволять якісно надавати громадянам максимальну кількість адміністративних послуг.

Один з поверхів займатиме міський архів, два інші облаштують для роботи декількох міських служб, на верхньому ярусі розташують офісні приміщення. У будівлі також передбачили простір для конференц-зали. Приміщення ЦНАПу оснастили сучасною системою освітлення та вентиляції, ліфтом та інклюзивними елементами.

Наразі в будівлі ЦНАПу виконують внутрішні оздоблювальні роботи, завершують доброустрій прилеглої території. Невдовзі облаштують й дитячий майданчик.

За матеріалами сайту Дон ОДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування