Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Заступник голови райдержадміністрації Вікторія Набокова провела робочу зустріч з керівництвом ЦНАП міста Слов’янська

Дата: 11.11.2021 13:23
Кількість переглядів: 411

11 листопада заступник голови райдержадміністрації Вікторія Набокова та представники відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг Вікторія Моднікова та Всеволод Єлетенко відвідали з робочою поїздкою ЦНАП міста Слов’янська.

Начальник ЦНАП Ганна Головаченко провела експрес-знайомство з організацією роботи центру, розповіла про основоположні засади його діяльності, юридичні аспекти, поінформувала про послуги, що надаються. Зазначено, що ЦНАП міста Слов’янська є сучасним комфортним центром, де доступно, якісно, прозоро та швидко можна отримати максимальну кількість адміністративних послуг. На сьогодні він є одним з найбільш прогресивних у регіоні. Команда ЦНАП сформована професіоналами – адміністраторами, реєстраторами та спеціалістами. Всього у центрі працює 31 особа. Наразі громадяни і суб’єкти господарювання мають можливість отримати 234 адміністративні послуги. За 9 місяців поточного року фахівцями ЦНАП надано 83263 послуги.

Найбільш популярні є послуги Державної міграційної служби, отримання довідки щодо зареєстрованих осіб в житловому приміщені, у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, послуги Держгеокадастру. Центр постійно удосконалює свою роботу, розширює спектр послуг, забезпечує комфортне перебування відвідувачів та високу якість обслуговування.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування