Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На лікарняних ліжках у медзакладах Донеччини 95% хворих на COVID-19 - невакциновані

Дата: 03.11.2021 08:19
Кількість переглядів: 163

Серед госпіталізованих у медичні заклади Донецької області хворих на  COVID-19 95% невакцинованих, 18% з них - помирають.  Таку загальнообласну статистику голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко  довів сьогодні керівникам громад на селекторній нараді. 

“Ця статистика - упертий факт, який красномовно  свідчить про те, що вакцина - працює. А відтак маємо організувати процес вакцинації таким чином, щоб охопити максимальну кількість населення, що дозволить зупинити  стрімке розгортання третьої хвилі і гарантовано убезпечить область від хвилі четвертої”, - зазначив Павло Кириленко. 

Він вказав керівникам громад на недоліки, на вимогу неухильно дотримуватися визначених темпів вакцинації; перепрофілювати під потреби хворих на COVID-19 додаткові ліжка, стовідсотково забезпечити їх киснем.

На Донеччині - найбільший в Україні показник завантаженості ліжок з киснем, але і найнижча в країні смертність. “Наша позиція чітка й неухильна: надавати допомогу усім, хто її потребує, і відображати у статистиці реальну картину -  щоб робити висновки і оперативно реагувати на зміну обстановки”, - наголосив очільник області. 

Учасники наради також обговорили з представниками Держпродспоживслужби та поліції алгоритм спільних перевірок умов дотримання карантинних заходів усіма закладами та установами на всій території області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування