Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чергова апаратна нарада райдержадміністрації відбулась в режимі онлайн

Дата: 02.11.2021 11:41
Кількість переглядів: 344

2 листопада під головуванням Андрія Панкова  - голови Краматорської райдержадміністрації, в режимі онлайн відбулась апаратна нарада із заступниками голови, начальниками відділів, управлінь та служби райдержадміністрації.

З питання «Про здійснення моніторингу виконання цільової соціальної програми «Молодь Донеччини» на 2021-2025 рр. в територіальних громадах Краматорського району» доповіла начальник відділу культури, молоді та спорту райдержадміністрації Олена Міляновська.

Голова райдержадміністрації запропонував вивчити та розповсюдити територіальним громадам  позитивний досвід роботи молодіжних рад. 

Начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Вікторія Савон винесла на розгляд присутніх питання «Про ведення обліку дітей, які можуть бути усиновлені, та проживають на території 5 сільських та селищних рад Краматорського району».

На початку наради Андрій Панков вручив Подяки Краматорської районної державної адміністрації з нагоди Дня працівника соціальної сфери  та привітав працівників управління соціального захисту населення з прийдешнім професійним святом.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування