Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулась нарада щодо виконання цільової соціальної програми «Молодь Донеччини в 2021 році» на території Краматорського району

Дата: 01.11.2021 16:16
Кількість переглядів: 264

З метою координації спільних дій в межах Краматорського району, налагодження ефективної взаємодії з органами місцевого самоврядування та забезпечення послідовної та ефективної роботи з виконання державних та регіональних програм, відповідно до доручення голови Донецької облдержадміністрації, керівника військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка, Краматорська райдержадміністрація  ініціювала проведення  відеонаради, яка відбулася 1 листопада 2021 року. 

Тема наради - «Здійснення моніторингу виконання цільової соціальної програми «Молодь Донеччини в 2021 році».

Відкрила нараду заступник голови Краматорської райдержадміністрації Вікторія Набокова. В нараді взяли участь працівники відділу культури, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації начальник відділу - Олена Міляновська, головні спеціалісти - Ірина Дегтярьова, Юлія Радчинська, заступники міських, селищних та сільських голів територіальних громад району та представники відділів, які опікуються питаннями молоді. Також до наради приєдналась помічник народного депутата України Дмитра Лубенця – Юлія Деркаченко.

В ході наради було обговорено стан реалізації молодіжної політики в громадах Краматорського району за 9 місяців 2021 року. Наразі визначений спільний план комунікаційних заходів для подальшої співпраці та реалізації молодіжної політики на території Краматорського району.
#краматорськ_інфо #краматорськ_рда 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування