Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулась презентація посібнику для розробки схем теплопостачання населених пункті проєкту енергетичної безпеки

Дата: 28.10.2021 15:26
Кількість переглядів: 393

28 жовтня перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Боєвський та начальник відділу житлово-комунального господарства, інфраструктури, містобудування, екології та архітектури Роман Сімашов взяли участь у онлайн презентації посібнику для розробки схем теплопостачання населених пунктів проєкту енергетичної безпеки. 

Нагадуємо, що наказом Мінрегіону від 2 жовтня 2020 року №235 затверджено Методику розроблення схем теплопостачання населених пунктів України. Методика розробки схем теплопостачання впроваджує низку нових положень і вимог для розробників схем та залучених зацікавлених сторін у сфері загальних вимог, але також у порядку розробки схем теплопостачання та стосовно питань змісту схем теплопостачання та показників, які будуть використовуватись для оцінки схем теплопостачання. 

Посібник створений для надання підтримки місцевим органам влади, суб’єктам централізованого теплопостачання, розробникам схем теплопостачання у використанні нової структури з розробки схем теплопостачання. Зокрема, Посібник містить поради щодо конкретних етапів розробки та застосування схем теплопостачання суб’єктам централізованого теплопостачання, розробникам схем теплопостачання, місцевим адміністраціям.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування