Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

День туризму та День туризму в Україні

Дата: 27.09.2021 10:03
Кількість переглядів: 164

27 вересня в Україні відзначають всесвітній День туризму та День туризму в Україні
Це свято кожного, хто хоч раз відчув себе мандрівником, вибравшись зі щоденної буденної метушні на берег річки, в ліс, в поле або в інші місця, якими так багата наша земля. І, звичайно ж, це свято тих, хто безпосередньо працює у сфері туристичного бізнесу: співробітників туристичних компаній, музейних працівників, керівників і персоналу готельних комплексів – усіх, хто професійно забезпечує повноцінний відпочинок.


Для Краматорського району це свято є особливим, оскільки й сам Краматорський район в цьому плані — особливий. Район має унікальні можливості для розвитку всіх без винятку видів туризму — від лікувального до екстремального і паломницького. Все більше людей усвідомлюють вплив туристичної діяльності на майже всі сфери життя суспільства. Зараз це розуміння важливіше, ніж коли б то не було.
Туризм також став життєво важливим сектором для багатьох сільських громад району, оскільки створює нові робочі місця, забезпечує можливості для територіальної згуртованості та соціально-економічної інклюзії в найбільш уразливих регіонах.
Краматорська райдержадміністрація вітає всіх туристів та працівників туристичної галузі Краматорського району зі святом!

#краматорськ_рда #краматорськ_інфо



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування