Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання до Дня міста Краматорськ

Дата: 25.09.2021 09:56
Кількість переглядів: 175

25 вересня адміністративний центр Краматорського району, та тимчасовий адміністративний центр Донецької області, місто Краматорськ відзначає 153 річницю з дня народження міста

Краматорськ наймолодше та найбільше місто північної Донеччини. Його історія розпочалася з побудови у 1868 році залізничного полустанку. Згодом в цьому місці було з’єднано дві залізничні дороги, з’явилося перше металургійне та машинобудівне підприємство.

Недаремно День міста Краматорськ відзначають напередодні Дня машинобудівника, адже саме тут працює «завод-заводів» - «Новокраматорський машинобудівний завод», саме тут працювали «заводи-легенди машинобудування України» - «Старокраматорський машинобудівний завод» та «Краматорський завод важкого станкобудування».

Краматорська територіальна громада разом з іншими громадами Краматорського району вкладає свій унікальний та вагомий внесок в розвиток нашого краю, будуючи наше спільне майбутнє разом.

Вітаємо мешканців Краматорської територіальної громади з Днем міста! Бажаємо вашій громаді процвітання, добробуту та гарного майбутнього! Зі святом!

#краматорськ_рда #краматорськ_інфо



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування