Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Об’єкти “Великого будівництва” обстежено на відповідність вимогам щодо доступності будівель для маломобільних груп населення та осіб з особливими потребами

Дата: 24.09.2021 14:58
Кількість переглядів: 248

Начальник відділу житлово-комунального господарства, інфраструктури, містобудування, екології та архітектури райдержадміністрації Роман Сімашов разом з головним спеціалістом сектору архітектури та містобудування Ярославою Слюсаренко провели обстеження об’єктів Слов’янської та Лиманської територіальних громад, збудованих у 2020 та 2021 роках в рамках програми Президента України “Велике будівництво”.

Обстеження проведено на виконання протокольного рішення за результатами селекторної наради під головуванням заступника офісу Президента України Кирила Тимошенка та на виконання доручення голови облдержадміністрації, керівника військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка.

Спільно з представниками виконавчих органів цих громад було перевірено два об’єкти на відповідність вимогам щодо доступності будівель для маломобільних груп населення та осіб з особливими проблемами.

У Слов’янській громаді обстежено стадіон імені Ю.П. Скиданова комунального закладу “Спортивний клуб за місцем проживання “Культурно-спортивний центр”, розташований у Слов’янську по вул. Світлодарська, 45.

У Лиманській громаді це Загально освітня школа І-ІІІ ступенів №5, розташованої у Лимані за адресою вул. Театральна, 5а.

За результатами обстеження зібрано об'єктивну інформацію щодо стану відповідності цих об’єктів вимогам щодо доступності будівель для маломобільних груп населення та осіб з особливими потребами, яку буде надано до відповідних органів для реагування.

#краматорськ_рда #краматорськ_інфо



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування