Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Донеччині з 23 вересня буде встановлено «жовтий» рівень епіднебезпеки поширення COVID-19

Дата: 21.09.2021 16:28
Кількість переглядів: 203

За інформацією Донецької облдержадміністрації встановити «жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території всіх регіонів України вирішила Державна комісія ТЕБ та НС з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на позачерговому засіданні, яке відбулося під головування Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля 21 вересня.

До засідання долучився голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.

«Жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 буде встановлено на території всіх регіонів України з 00 год 00 хвилин 23 вересня.

Під час засідання головам облдержадміністрацій було доручено вжити заходів до можливості залучення до процесу вакцинації, у тому числі вчителів та працівників закладів освіти, можливостей наявних пунктів щеплень в закладах освіти, забезпечити можливості та організації вакцинації за допомогою виїзних мобільних вакцинальних сесій у разі відсутності в закладах освіти постійних пунктів щеплень.

Усього на Донеччині (хоча б однією дозою) вакциновано 29746 працівників сфери освіти, що складає 81% від загальної кількості. Із 46 територіальних громад 30 громад маю



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування