Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Приймання сигналу цифрового телемовлення DVB-Т2

Дата: 09.08.2021 16:52
Кількість переглядів: 200

????За оперативними даними Українського державного центру радіочастот практично всі населені пункти області знаходяться в зоні впевненого приймання наземного українського телебачення.

?Найчастіше неправильно розгорнута антена, або висота її установки є причиною повної відсутності або перешкод при прийманні україномовного телесигналу.

?Для отримання впевненого приймання сигналу цифрового телемовлення DVB-Т2, необхідно виконати наступні технічні умови:

????Використовувати направлену антену з коефіцієнтом підсилення не менш ніж 10 dB.

????Приймальна антена повинна знаходитись на трубоподібній або автономній вежі на висоті, яка забезпечує пряму видимість в напрямку обраного передавача ефірного ЦТМ DVB-Т2 над наявними прилеглими будівлями та елементами рельєфу що домінують (насипами, деревами тощо), зазвичай, 10 метрів - є достатньою висотою.

????Використовувати сучасні телевізори з функцією підтримки стандарту DVB-Т2. Якщо стандарт DVB-Т2 в телевізорі не підтримується, то рекомендується: придбати спеціальну приставку (тюнер) ефірного телебачення з підтримкою стандарту DVB-Т2.

????Більш детально про зазначені рекомендації та приклади розташування антени можна ознайомитись на офіційному сайті Українського державного центру радіочастот у розділі «Консультативний центр», або за ????посиланням: http://surl.li/abzmw

#краматорськ_рда #краматорськ_інфо


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування