Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітаємо з Днем безпеки пацієнтів

Дата: 17.09.2021 11:00
Кількість переглядів: 195

17 вересня в Україні відзначається День безпеки пацієнтів, який було встановлено у 2019 році Указом Президента України на підтримку рішення 72-ї сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров’я.

Цього дня вся світова спільнота відзначає всесвітній День безпеки пацієнтів заради більш безпечної системи охорони здоров’я.

Кожен вид, форма й умови надання медичної допомоги супроводжуються певними ризиками для пацієнтів, тому безпека пацієнтів – це основоположний принцип надання медичної допомоги.

В теперішній час пандемія COVID-19 є однією з найсерйозніших проблем і загроз, з якими стикається людство, а охорона здоров’я переживає свою найбільшу кризу в області забезпечення безпеки пацієнтів за всю історію!

У Всесвітній організації охорони здоров’я визнають, що заподіяння шкоди пацієнтам є суттєвою проблемою для медичних установ у всьому світі. Відзначення на світовому рівні та в кожній державі всесвітнього Дня безпеки пацієнтів має привернути увагу до цього питання та позитивно вплинути на його вирішення.

#краматорськ_рда  #краматорськ_інфо



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування