Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулось засідання колегії райдержадміністрації під головуванням голови Краматорської РДА Андрія Панкова

Дата: 16.09.2021 15:35
Кількість переглядів: 258

16 вересня під головуванням голови Краматорської РДА Андрія Панкова відбулось засідання колегії райдержадміністрації. Засідання проходило в режимі відеоконференції.

В засіданні колегії взяли участь перший заступник голови РДА Сергій Боєвський, заступник голови РДА Юрій Люлька, керівник апарату РДА Катерина Кузнецова, керівництво районної ради, інші члени колегії, представники силових структур, начальники управлінь, відділів, служб райдержадміністрації, міські, сільські, селищні голови.

На колегії було розглянуто два питання порядку денного: «Про організацію територіальної оборони та мобілізаційної підготовки на території Краматорського району» та «Про стан влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, до прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу». По першому питанню доповідав начальник відділу оборонної, мобілізаційної роботи та цивільного захисту райдержадміністрації Сергій Федонюк, по другому питанню доповіла начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Вікторія Савон. Рішення по кожному з питань було прийнято одноголосно.

Додатково було заслухано інформацію т.в.о. начальника управління Державної служби якості освіти у Донецькій області Тетяни Ремпель «Про роль засновника закладу освіти у забезпеченні якості освіти у громадах в умовах децентралізації».

#краматорськ_рда #краматорськ_інфо



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування