Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«World Cleanup Day» - Всесвітній день прибирання

Дата: 16.09.2021 12:40
Кількість переглядів: 165

18 вересня 2021 року о 10:00, з дотриманням карантинних норм та обмежень, Краматорський район разом з 24 регіонами України та мільйонами активістів з 180 країн світу вийде на Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day».

«World Cleanup Day» - щорічна соціально-екологічна акція з прибирання зелених зон та благоустрою територій, яка проводиться Всеукраїнським молодіжним рухом «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World», за підтримки органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, об’єднань, соціально відповідального бізнесу та медіа.

Метою акції є поліпшення екологічної ситуації України, розвиток Всеукраїнського волонтерського руху, спільного прагнення до кращого майбутнього в розбудові екологічного сектору.

В акції беруть участь комерційні та некомерційні організації, компанії та державні установи, співробітники яких приєднуються до акції на рівні корпоративної соціальної відповідальності, засоби масової інформації, лідери думок та пересічні громадяни.

Запрошуємо взяти участь в акції, організації всіх форм власності, їх трудові колективи, компанії, державні установи, комунальні служби і підприємства, працівників закладу освіти, школярів, студентів, засоби масової інформації, лідерів думок, та пересічних громадян та мешканців територіальних громад Краматорського району.

#краматорськ_рда #краматорськ_інфо



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування