Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На території Краматорського району відбулись навчання з евакуації

Дата: 10.09.2021 14:30
Кількість переглядів: 346

Відповідно до плану основних заходів Донецька ОДА на 2021 рік 9-10 вересня у Краматорському районі було проведено практичні тренування місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування Краматорського району щодо організації заходів з евакуації у разі збройних конфліктів, з практичним розгортанням збірних пунктів евакуації громад, відпрацьовування евакуації населення, матеріальних та культурних цінностей.

Під керівництвом голови Краматорської районної державної адміністрації, керівника районної евакуаційної комісії Андрія Панкова, та за участі першого заступника голови РДА Сергія Боєвського, 10 вересня відбулась друга фаза тренувань, під час якої у кожній з 12 територіальних громад Краматорського району було розгорнуто збірні евакуаційні пункти, та практично відпрацьовано всі елементи їх діяльності з евакуації 560 тисяч мешканців району.

Участь у тренуваннях взяли представники управлінь та департаментів Донецької облдержадміністрації, представники відповідних структурних підрозділів територіальних громад Краматорського району та райдержадміністрації, ДСНС, Нацполіції, медичні працівники, керівники комунальних підприємств та співробітники всіх збірних пунктів евакуації, транспортні та інші підприємства територіальних громад.

Після завершення активної фази тренувань відбулось підбивання підсумків та надання практичних рекомендацій з удосконалення системи евакуації в територіальних громадах та на рівні районну.

В цілому тренування продемонструвало задовільний рівень методичної підготовки та організації евакуаційної роботи в районі.

#краматорськ_рда  #краматорськ_інфо



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування