Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Як вшанували пам’ять загиблих захисників України громади Краматорського району?

Дата: 31.08.2021 09:00
Кількість переглядів: 272

У більшості територіальних громад Краматорського району 29 серпня відбулись офіційні меморіальні заходи з нагоди Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

У Дружківській громаді керівники громади вшанували пам’ять полеглих захисників хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятного знаку захисникам України, що розташований біля Дружківського міського військового комісаріату.

У Костянтинівській громаді в рамках відзначення Дня пам'яті захисників України керівництво громади взяло участь у міському меморіальному заході "Схилимо знамена", що відбувся біля пам'ятного знаку загиблим воїнам АТО.

У Краматорській громаді міський голова Краматорська завітав до міського історичного музею та ознайомився з експозицією пам’яті земляків, які загинули за незалежність та суверенітет України.

У Лиманській громаді до Дня пам’яті захисників України відбувся меморіальний мітинг. Під час мітингу керівництво Лиманської міської ради разом з представниками Слов’янського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, рідними та близькими загиблих в АТО/ООС, громадських організацій АТО/ООС, громадськістю, школярів та вчителів вшанували героїв, які поклали своє життя за незалежність і територіальну цілісність держави.

У Миколаївській громаді керівництво Миколаївської міської ради вшанувало пам’ять загиблих героїв хвилиною мовчання та покладанням квітів до встановлених на території громади Пам’ятних Хрестів.

У Олександрівській громаді селищний голова через сайт селищної ради, з нагоди дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, звернулася до громади.

У Слов’янській громаді відбулися меморіальні заходи за участі голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка, Командувача об’єднаних сил, генерал-лейтенанта Олександра Павлюка, заступників голови облдержадміністрації, голови Краматорської райдержадміністрації Андрія Панкова, голови Слов'янської міської ВЦА Вадима Ляха, представників СБУ, НГУ, НПУ, ДСНС, родин загиблих військовослужбовців, військових, мешканців міста, дітей, ЗМІ.

У Черкаській громаді керівники громади пам’ятні знаки загиблим воїнам, що розташовані на території Черкаської громади. Вшанували хвилиною мовчання та поіменно згадали всіх загиблих в бою біля села Маячка десантників 95 аеромобільної бригади; а також, військовослужбовців ЗСУ, співробітників СБУ – членів екіпажу МІ-8, які трагічно загинули в ході антитерористичної операції в селі Новоселівка.

#краматорськ_рда #краматорськ_інфо



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування