Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Дата: 29.08.2021 09:10
Кількість переглядів: 205

29 серпня в Україні відзначають День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Боротьба українського народу за незалежність тривала багато століть. Зараз захисники України боронять її незалежність і територіальну цілісність у протистоянні російській агресії. Росія перетворила наш календар на послідовність чорних дат, коли українські сім'ї оплакують когось із близьких.

Відзначення Дня пам’яті захисників України саме 29 серпня обрано не випадково, бо саме в цей день у 2014 році, у ході російсько-української війни та Іловайської операції, відбувся прорив українських військ з російського оточення, у якому проявився масовий героїзм добровольців і військових та загинуло чи не найбільше українських воїнів.

Активну фазу збройної агресії Росії проти України вдалося зупинити завдяки мужності українського народу, який став на захист своєї Батьківщини у складі Збройних Сил України, Національної гвардії України та інших оборонних та правоохоронних органів, а також добровольчих підрозділів.

Голова Краматорської районної державної адміністрації Андрій Панков спільно зі своїм заступником Вікторією Набоковою та головою районної ради Сергієм Моховиком і заступником голови райради Романом Большаковим покладанням квітів вшанували пам'ять українських захисників, що загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Сподіваємося, що у цей день кожен українець Краматорського району віддасть гідну шану полеглим українським захисникам.

Пам’ятаємо, сумуємо, шануємо!

#краматорськ_рда #краматорськ_інфо



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування