Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Роботи на об’єктах “Великого будівництва” виконуються за графіком

Дата: 26.08.2021 13:20
Кількість переглядів: 251

На трьох об’єктах “Великого будівництва” у Краматорському районі, які знаходяться у Черкаській, Святогірській та Краматорській територіальних громадах, роботи тривають за графіком.

У Черкаській територіальній громаді поступово наближається до завершення капітальний ремонт дороги Слов’янськ-Майдан на кількох ділянках загальною протяжністю 6,6 км. Там, де дорога перетинає село Черкаське, вже укладено тротуари з асфальтобетону та облаштовано з’їзди у двори.

Наразі закінчено роботи з укладання дорожнього покриття та облаштування пункту габаритно-вагового контролю. Триває формування узбіч та установка автономного освітлення. Попереду ще – установка системи водоскиду, бар’єрної огорожі та дорожніх знаків.

https://www.youtube.com/watch?v=dnAiV_ZZo04...

У Краматорській територіальній громаді триває будівництво обласної багатопрофільної лікарні. Старт будівництву дав Президент України Володимир Зеленський під час своєї робочої поїздки на Донеччину 30 липня. Роботи виконуються з чітким дотриманням графіку. Заплановано, що до кінця року на цьому об’єкті буде виконано обсяг робіт загальною вартістю 350 млн грн.

У Святогірській громаді добігає кінця будівництво відділення фізичної та реабілітаційної медицини у складі Обласного шпиталю для ветеранів війни. Ветерани, у тому числі ветерани російсько-української війни, вже скоро зможуть отримати комплексну лікувально-реабілітаційну допомогу у найкращих фахівців. Всього на будівництво, оздоблення та благоустрій відділення було виділено 175,4 млн гривень. Планується, що його послугами зможуть скористатися понад 50 тисяч осіб на рік.

Текст підготовано за матеріалами сайту Донецька обласна державна адміністрація

#краматорськ_рда #краматорськ_інфо



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування