Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

28 травня під головуванням голови Краматорської РДА Андрія Панкова відбулась перша колегія Краматорської районної державної адміністрації.

Дата: 29.05.2021 22:48
Кількість переглядів: 311

Фото без описуВ колегії брали участь перший заступник голови РДА Сергій Боєвський, заступники голови РДА Вікторія Набокова та Юрій Люлька, керівник апарату РДА Катерина Кузнецова, заступник голови Краматорської райради Роман Большаков, керівники 12 територіальних громад які увійшли до складу Краматорського району, т.в.о. начальника Краматорського районного управління поліції Станіслав Загурський, командир батальйону патрульної поліції в містах Краматорськ та Слов'янськ Олександр Малиш, начальники відділів та управлінь райдержадміністрації, представники міських центрів зайнятості, Східного межрегірнального управління Держпраці у Донецькій області, Пенсійного фонду у місті Краматорськ.

Це перша колегія Краматорска РДА. Одним з головних завдань її проведення, було налагодження взаємодії та співпраці з громадами району.

Тільки завдяки злагодженій взаємодії громад між собою та РДА можливий сталий розвиток, як самих громад, так і всього Краматорського району, як окремої адміністративної одиниці.

Під час колегії було розглянуто два питання: «Проєкт Програми зайнятості населення Краматорського району на 2021-2022 роки» та «Про виконання районного бюджету Краматорського району за 1 квартал 2021 року».

Після засідання колегії, з метою розвитку сфери діджиталізації та налагодження соціального партнерства відбулась стисла презентація громадських проєктів Донбаського інституту техніки і менеджменту "Міжнародного науково-технічного університету ім. академіка Юрія Бугая".

#краматорськ_інфо #краматорськ_рда


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування