Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

19 Лютого, 2024 р., 11:08
Історія створення проєкту Державного Герба України розпочалась влітку 1991 року. Так, 24 червня 1991 року постановою Верховної Ради УРСР був оголошений Відкритий конкурс зі створення проєкту Державного Герба України з робочою групою-журі з числа депутатів, істориків, мистецтвознавців і музейників.
16 Лютого, 2024 р., 14:05
Під керівництвом голови Донецької облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна відбулось засідання Регіонального Офісу Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України в Донецькій області. Участь в засіданні взяв голова райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков.
16 Лютого, 2024 р., 12:36
Ми, українці, щоденно доводимо, що тільки разом ми сильні й непереможні. Саме любов до України об’єднує нас і допомагає йти нелегким шляхом до перемоги.
16 Лютого, 2024 р., 11:09
Покровський район. Авдіївка зазнала кількох авіабомбових ударів та масованих артобстрілів. У Курахівській громаді пошкоджено 5 будинків в Острівському, обстріляне Курахове. У Новогродівці поранено людину. Краматорський район. У Зорі Іллінівської громади 1 людина загинула, 2 поранені. Під вогнем Торське і Зарічне Лиманської громади, околиці Костянтинівської громади. Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджені 2 приватні будинки, 2 багатоповерхівки і нежитлова споруда; обстріляно Сіверськ. Всього за добу росіяни 14 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 54 особи, у тому числі 11 дітей. #StopRussia
15 Лютого, 2024 р., 11:57
Волноваський район. У Багатирі Великоновосілківської громади 2 людини загинули і 2 поранено. Покровський район. Зафіксовано поодинокі обстріли Авдіївки, у Мар'їнській громаді обстріляні Красногорівка, Костянтинівка і Максимільянівка. У Селидовому 3 людини загинули і 6 поранено, пошкоджено 12 багатоповерхівок, школу і церкву. У Курахівській громаді поранено людину у Курахівці, обстріляні Курахове і Вовченка. У Новогродівці поранено 3 людини, пошкоджено 14 багатоповерхівок, зруйновано дитсадок. Краматорський район. У Лиманській громаді обстріляні Торське, Зарічне і Ямпіль, у Краматорській — Ясногірка. Під вогнем околиці Костянтинівської громади. Бахмутський район. Пошкоджено будинок у Серебрянці Сіверської громади та у Щербинівці Торецької громади. У Часовоярській громаді пошкоджені 2 приватні будинки. Всього за добу росіяни 21 раз обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 39 осіб, у тому числі 7 дітей. #StopRussia
14 Лютого, 2024 р., 12:11
Покровський район. Селидове зазнало 4 ракетних ударів — 3 людини загинули, 12 поранені; зруйновано 5-поверхівку та корпус лікарні, пошкоджено 9 багатоповерхівок. У Новогродівці поранено людину, пошкоджено 21 багатоповерхівку і 5 адмінбудівель. Авдіївка зазнала численних артобстрілів та авіаударів. У Красногорівці пошкоджено будинок. Ще 1 будинок пошкоджено у Гострому Курахівської громади. Краматорський район. У Лиманській громаді зруйновано будинок у Ставках. Обстріляні околиці Костянтинівської громади. Бахмутський район. 1 людина поранена у Часовому Яру, пошкоджено 2 багатоповерхівки і 2 приватні будинки. У Торецьку пошкоджена адмінбудівля. У Сіверську пошкоджено багатоповерхівку і 2 приватні будинки. У Званівці зруйновано 2 будинки, пошкоджено ще 4. Всього за добу росіяни 23 рази обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 58 осіб, у тому числі 12 дітей.
13 Лютого, 2024 р., 20:05
На засіданні постійно діючої комісії, яке відбулося під головуванням першого заступника голови Краматорської райдержадміністрації Вікторії Набокової, обговорено питання щодо надання відстрочок від призову під час мобілізації. Засідання мало на меті забезпечити ефективне управління даною справою в інтересах громадян та оборони країни.
13 Лютого, 2024 р., 20:03
Голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков взяв участь у нараді, на якій голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін представив свого нового заступника — Олександра Шевченка.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування