Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

22 Березня, 2024 р., 12:28
Покровський район. У Мар'їнській громаді обстріляні Красногорівка, Антонівка і Максимільянівка. У Новогродівці 2 людини загинули і 2 поранені. У Гострому Курахівської громади пошкоджено двоповерхівку. Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджені 10 приватних будинків, 2 багатоповерхівки і промислова споруда. У Соледарській громаді обстріляні Роздолівка, Васюківка і Міньківка. Всього за добу росіяни 17 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 769 осіб, у тому числі 103 дитини. #StopRussia
21 Березня, 2024 р., 11:52
Волноваський район. У Максимівці Вугледарської громади 2 людини загинули, зруйновано будинок, пошкоджено ще 9; у Новоукраїнці пошкоджено сільгосппідприємство. Покровський район. У Красногорівці пошкоджено будинок. У Курахівській громаді у Гірнику поранено 2 людини, пошкоджено 8 багатоповерхівок, 5 приватних будинків і 2 адмінбудівлі; у Веселому Гаю пошкоджено 5 будинків, у Кураховому — 6. У Селидовому пошкоджено 8 багатоповерхівок, 3 приватні будинки і адмінбудівлю. Краматорський район. У Костянтинівській громаді пошкоджені 2 будинки: у Миколаївці та Подільському. Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджені 7 приватних будинків, 4 багатоповерхівки і об'єкт інфраструктури. У Торецьку пошкоджено 2 будинки, ще 1 — у Щербинівці. У Сіверську пошкоджені 2 будинки і 4 нежитлові будівлі. Всього за добу росіяни 20 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 650 осіб, у тому числі 72 дитини.
20 Березня, 2024 р., 12:24
Державна служба зайнятості реалізує активні програми підтримки роботодавців, спрямовані на сприяння у працевлаштуванні внутрішньо переміщених осіб. Одна з них - компенсація витрат на оплату праці за працевлаштування ВПО під час дії воєнного стану.
20 Березня, 2024 р., 12:15
Покровський район. У Новобахмутівці Очеретинської громади зруйновано 3 будинки. У Красногорівці повторно пошкоджена п'ятиповерхівка. Краматорський район. У Лиманській громаді пошкоджено 5 будинків: 3 у Зарічному і 2 у Рідкодубі. У Романівці Іллінівської громади пошкоджено 5 будинків. В зоні ураження — житлова забудова у Предтечиному і Миколаївці Костянтинівської громади. У Краматорську ракетного удару зазнала промзона. Бахмутський район. У Нью-Йорку поранено людину, пошкоджено 6 будинків. У Часовоярській громаді пошкоджені 4 будинки, у Сіверську — 1 будинок. У Соледарській громаді під вогнем Роздолівка і Федорівка, у Званівській — Переїзне і Верхньокам'янське. Всього за добу росіяни 12 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 706 осіб, у тому числі 62 дитини.
19 Березня, 2024 р., 11:15
Участь в зустрічі взяв голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков, представники Святогірської та Словʼянської міських військових адміністрацій, а також представники моніторингової групи: керівниця східного підрозділу Кластеру з питань житла та непродовольчої допомоги Рене Ванвьїн, молодший радник Кластеру з питань житла та непродовольчої допомоги Юлія Трало, спеціаліст Кластеру з питань житла та непродовольчої допомоги Максим Давідіч, керівниця проєктів БО БФ "Янголи Спасіння" Олена Афанасьєва, інженер БО БФ "Янголи Спасіння" Володимир Виноградов, регіональна керівниця БО "БФ "АДРА УКРАЇНА" Катерина Артьомова, керівник відділення по Донецькій області МБО "Project Hope в Україні" Андрій Шегула.
15 Березня, 2024 р., 12:09
За добу інформація про постраждалих не надходила. Покровський район. У Мар'їнській громаді пошкоджено будинок у Красногорівці. У Курахівській громаді обстріляні околиці Гірника. Серед ночі росіяни випустили 6 ракет по Мирнограду — пошкоджені 2 адмінбудівлі, 9 багатоповерхівок і 3 інфраструктурні об'єкти. Краматорський район. Під ворожим вогнем околиці Костянтинівської і Лиманської громад. Бахмутський район. У Нью-Йорку пошкоджено 3 будинки та інфраструктурний об'єкт. У Часовоярській громаді пошкоджені 10 приватних будинків. Всього за добу росіяни 19 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 764 особи, у тому числі 124 дитини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування