Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До відома населення Краматорського району

Дата: 06.10.2021 11:12
Кількість переглядів: 341

Краматорська районна державна адміністрація інформує, що відповідно до Закону України «Про звернення громадян» прийнято розпорядження голови райдержадміністрації від 30 червня 2021 року № 111 «Про затвердження графіків проведення особистого прийому громадян та особистого прийому осіб, які потребують безоплатної первинної правової допомоги, особистого виїзного прийому громадян, телефонного зв’язку з населенням «Гаряча лінія» керівними працівниками райдержадміністрації на ІІ півріччя 2021 року».

Розпорядженням голови райдержадміністрації від 23 червня 2021р. № 102 «Про утворення районної постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян» утворена районна постійно діюча комісія з питань розгляду звернень громадян.  Склад робочої групи  з проведення «Дня контролю» результатів розгляду звернень громадян затверджена розпорядженням голови від 06 серпня 2021 року № 159 «Про затвердження складу робочої групи з проведення «Дня контролю результатів розгляду звернень громадян в Краматорській райдержадміністрації».

 

Щоденно (крім вихідних) в райдержадміністрації працює громадська приймальня.

Звертаємо увагу населення, що відповідно до протоколу позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 березня 2020 року № 2 «Про стан забезпечення санітарно-епідемічного благополуччя населення України та заходів стосовно стабілізації епідемічної ситуації, спричиненої коронавірусом COVID – 19» скасовано проведення особистих прийомів в органах державної влади та органах місцевого самоврядування до особливого розпорядження.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів  України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» доступ людям похилого віку та особам з інвалідністю у Громадську приймальню дозволяється:

  1. у разі дотримання ними санітарно-гігієнічних та протиепідемічних

вимог;

  1. за відсутності видимих ознак інфікування на респіраторні

захворювання.

 

У період дії карантину, відповідно до Закону України «Про звернення громадян», громадяни можуть подати звернення письмово на адресу райдержадміністрації: бул. Машинобудівників, б.37,  м. Краматорськ, Донецька область, 84313, на електронну адресу:  kram.rda@dn.gov.ua або усно за телефоном (06264) 2-03- 68.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування